سئو 6

  • ۰
  • ۰

انتخاب هر کدام از سیستم های مدیریت محتوای وردپرس و جوملا جوانب مثبت و منفی دارد که باید درستی آن ها را بررسی کنید. پس با ما همراه باشید.

ساخت فروم

در بررسی تفاوت جوملا و وردپرس بایستی گفت اگر شما قصد ایجاد شبکه ای با قابلیت عضو گیری ، سایت خبری ، انجمن ، مقاله ، ارائه مقالات دیگر نویسندگان و …. را دارید جوملا انتخاب خوبی است چون برای همین منظور طراحی و ایجاد شده است ، ایجاد یک ساختار زمانیکه کار کردن با آن را فرا بگیرید آسان است و البته نیازی به فراگیری دانش مرتبط با html  ندارید، همچنین می توانید زمان حذف یا انتشار اتوماتیک مقالات را تنظیم نمایید.

بنابراین ، جوملا قدرت مانور زیادی به شما می دهد و این قدرت در بخش admin جوملا قابل توجه هست، تا جایی که آن قدر انتخابهای زیادی دارید که بار اولی که با این محیط روبرو میشوید باعث گیج شدن شما می گردد. برای اینکه با این مشکل مواجه نگردید می توانید از راهنماهای متعددی که در این مورد در فضای اینترنت قابل یافتن هست استفاده نمایید در غیر اینصورت ممکن است کار با این بخش سبب سرگردانی شما گردد.

وردپرس یا جوملا، کدام بهتر است؟ - رادزاد

شخصی سازی

اگر مایل به تغییر رنگ محیط جوملا و لوگوهای وبسایت هستید شخصی سازی و تنظیم این موارد در جوملا ساده است.ولی برای انجام تنظیمات بیشتر و جزئی تر در این بخش ، با ساختار پیچیده جوملا مواجه می گردید، که حتی طراحان و برنامه نویسان نیز نیاز به یادگیری و گذراندن دوره های مقتضی قبل از کار با layout  جوملا دارند و این یادگیری بر اساس layout template  انتخابی متفاوت است.

قابلیت چند زبانه بودن

جوملا قابلیت چندزبانه بودن (multi-lingual) را به صورت built-in  دارا می باشد.این قابلیت بسیار خوب کار می کند ولی کار با آن خیلی هم ساده نیست. شما باید ترتیب و نظم خاصی را جهت کارکرد صحیح آن دنبال نمایید ولی با این وجود این قابلیت بسیار کارامد می باشد.خوشبختانه ویدیوهای زیادی در این مورد در اینترنت قابل مشاهده میباشد، فقط کافی است عبارت “joomla multilingual” را در سایتهای به اشتراک گذاری ویدئو جستجو نمایید . از جمله تفاوت جوملا و وردپرس ، وردپرس قابلیت چندزبانه بودن را ندارد ولی با کمک پلاگینهایی مانند polylang میتوانید این قابلیت را اضافه نمایید که البته کار با آن نیز بسیار ساده می باشد.


ساخت وبلاگ

در بررسی تفاوت بین وردپرس و جوملا بایستی گفت Wordpress یک سیستم کاملا کاربر پسند بلاگینگ (بلاگ نویسی) می باشد ولی از آن به عنوان یک وبسایت معمولی بدون داشتن دانش html (مشابه جوملا) نیز می توانید استفاده نمایید. می توانید پست ها و صفحات مختلفی ایجاد کنید و با پلاگینها می توانید امکانات متعددی را که در جوملا به صورت پیشفرض موجود می باشد به wordpress اضافه نمایید.چون wordpress یک سیستم بلاگینگ می باشد گوگل علاقه زیادی به آن دارد ، بنابراین از نقطه نظر مارکتینگ و تجاری ، چشم پوشی از وردپرس دشوار می باشد.

محیط کاربری

محیط کاربری وردپرس ساده می باشد و نیازی به یادگیری مباحث پیچیده ندارید. شخصی سازی ظاهر وردپرس نیاز به دانش جزئی css دارد و ایجاد تغییرات در آن مثل جوملا پیچیده نمی باشد، ولی به هرحال اگر تمایل به درگیر شدن با مباحث مرتبط با css ندارید می توانید از کمک یک طراح وبسایت بهره مند گردید.از آنجا که wordpress ساختاری منطقی دارد طراحی و جابجایی المانهای گرافیگی برای یک طراح وبسایت دشوار نمی باشد ودوباره تاکید می گردد که ترجیحا از یک طراح متخصص در وردپرس استفاده نمایید.

وبلاگ | مقایسه وردپرس با جوملا

بررسی وردپرس و جوملا از نقطه نظر امنیت

تمامی سیستمهای مدیریت محتوای منبع باز در برابر هکرها آسیب پذیر می باشند چون هکرها با سیستم به خوبی آشنا هستند، جوملا و وردپرس به طور مرتب مورد حمله قرار می گیرند، برای کاهش تهدیدها حداقل باید با اقدامات زیر آشنایی نسبی داشته باشید:

۱.بروزرسانی وبسایت به محض ارائه آپدیت امنیتی

۲.نصب فایروال جهت دفع حمله های معمول هکرها

۳.برای جوملا از admintools و برای وردپرس از wordfence استفاده کنید ، ترجیحا از ورژن پولی استفاده نمایید چون ورژنهای رایگان این دو ، تنها آسیب پذیریهای محدودی را پوشش میدهند.

تعداد زیادی firewall دیگر نیز موجود میباشد که البته میتوانید تعدادی از آنها را برای امنیت بیشتر با هم ترکیب نمایید.

۴.اگر کاربرن در وبسایت شما عضو میشوند آنها را ملزم به استفاده از رمزهای پیچیده نمایید.

آموزش سئو را در سایت سئو 6 یاد بگیرید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی